Bezgmo's Blog


About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

Реклами

6 коментара to 'About'

Subscribe to comments with RSS или TrackBack to 'About'.

 1. Georgi said,

  Първо искам да кажа ,че ИСКАМ обратна връзка.Аз съм биохакер.Аз създавам ГМО и съм доста доволен и щаслив ,защото по този начи създавам нов живот.За да модифицирам организми използвам лесно синтезирани мутагени и радиация.Сега работя за по-издръжлива домашна плесен.Аз не виждам нищо лошо в това да се правят и използват(консумират) гмо-та ,ако са направени както трябва.Вие просто неможете да разберете какви приемущества има ГМО.Вие сте слепи за това и много други неща.Като забранявате ГМО-тата вие ограничавате не само себе си ,но и другите около вас.Ами ако искам да правя гмо-та на свобода вие ли ще ме спрете?Аз нямам ли право на избор и свободни дествия?Аз ще продължа да си правя гмо-та дори и да съм на топло ,защото знам няколко много лесни и на пръв поглед безобидни начина.Вие не можете да ме спрете.НИКОГА.

  • bezgmo said,

   Ние никого не искаме да ограничаваме. Ти имаш избор: Като искаш ГМО, занимавай се с него в лаборатория. Там никой няма да те ограничава. Безконтролното пускане в природата- това е ограничаването и налагане на собствения избор върху този на другите. Веднъж пуснат ли се ГМО в природата, няма връщане назад. Тогава и да искаш, не можеш да ги „прибереш“ обратно в лабораторията си. Кой е насилникът сега, а ?!

 2. Georgi said,

  Ти да не си мислиш ,че ГМО ще „унищожи“ природата ей така или ще наруши равновесието?Не дори да си излея всичките мутагени и ГМО-та в най-близката река.Аз съм за свободното им разпостранение.


 3. Здравейте! Ние сме учебна компания на Junior Achievement Bulgaria и сме твърдо против ГМО у нас! Продуктите които предлагаме са тясно свързани с природата на нашата родина и за това ние не желаем тя да бъде опорочена. Добавихме ви към нашите връзки, защото смятаме, че тази кауза има смисъл и е важно хората да разберат какво ни застрашава. Много бихме се радвали ако и вие ни добавите към своите връзки!
  Поздрави, екипът на „Wine Trade“!

  • bezgmo said,

   Здравейте,
   Благодаря, че сте добавили „bezgmo.info“ във връзките си. 🙂
   Моля да излезете с официално АНТИ- ГМО- становище на страниците на сайта си, за да дадем връзка към него поради тясната профилираност на bezgmo.info.
   Поздрави и много успехи и занапред!
   bezgmo.info


   • Съжеляваме, че се забавихме толкова много със становището си но то вече е факт!
    Поздрави, екипът на „Wine Trade“!


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s


%d блогъра харесват това: