Bezgmo's Blog


Писмото до Бойко Борисов от българските майки

ДО
Г-Н БОЙКО БОРИСОВ,
МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА Р. БЪЛГАРИЯ

УВАЖАЕМИ Г-Н БОРИСОВ,

Kaто български майки милеещи за България, така както милеем и обичаме и децата си, като последна надежда подехме кампанията „Картички „Зелена България” – за Министър председателя на Р. България”

С тази кампания целим да Ви обърнем внимание върху нашата чиста, гражданска и майчинска позиция, и огромното ни притеснение по повод освобождаването на генетично модифицираните организми в околната среда с предстоящото приемане на проектозакона за изменение и допълнение на ЗГМО.

Бъдете сигурен, че страховете ни не са плод преекспониране и преувеличения, а на реални факти и резултати в други страни. Обичаме България и не искаме същото да сполети и нашата екологично чиста земя, нашето земеделие, не искаме да загубим завинаги вкуса на традиционните ни български култури, сортове и български породи. Не искаме пред България да се затворят завинаги всички пътища към Европейските пазари.

Събрахме стотици картички от цялата страна, написани собственоръчно с различни пожелания, част от които са:

„Г-н Премиер, Вие можете да спасите нашите поля, нашата българска роза, нашите билки, нашите деца!”

„Г-н Премиер, защитете децата ни и бъдещите поколения! Искаме си най-вкусния домат на света, най-вкусните зеленчуци, искаме си българския вкус.”

Г-н Премиер, какво ще оставим след нас? Нека да е това, което самите ние сме наследили от предците си, всичко българско и родно, уникално като вкус и качество.”

„Г-н Премиер, не позволявайте чистата българска земя, да се превърне в опитно поле на шепа алчни самозабравили се хора!”

„Г-н Премиер, искаме си 30-те километра буферна зона! Най-хубавите километри на света!”

„Г-н Премиер, ние Ви повярвахме, повярвайте ни и Вие, не правете тази грешка, поколенията българи след нас няма да ни простят никога, че сме се продали за тридесет сребърника!”

Бихме желали да ви донесем лично всички събрани картички. Още тази седмица. Преди да е изтекъл срокът за промяна на закона.

Поканили сме медии, които ще отразят предаването на картичките.

С уважение,
Стотици български майки

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: